Urakointi

Arviointi

Tiedätkö, onko ilmastointijärjestelmän urakkasi sinulle taloudellisesti kannattava? Kärsiikö kilpailukykysi, koska arviosi ovat vääriä?

Tornion Ilmastointitekniikka Oy tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen arvion, joka auttaa ratkaisuissasi.

Suunnittelu ja aikataulut

Onko sinulla ongelmia aikataulujen pettämisen vuoksi? Ovatko tilaukset myöhässä, koska tuotantolaitos ei valmistunut aikataulussa? Oletko menettänyt hyvän asiakkaan, koska rakennuksesi LVI -järjestelmä ei valmistunut määräaikana?

Tornion Ilmastointitekniikka Oy:n teollisuus-standardin mukaisissa aikatauluissa on huomioitu todellisen maailman tarpeet. Aikatauluissa otetaan huomioon tilaajan näkökulma eri työvaiheissa, kriittisten tehtävien vaatimat muutokset tai työvälineen vaihto, sen sattuessa menemään rikki.

Valmistus

Tornion Ilmastointitekniikka Oy kontrolloi tuotantokustannuksia muuttamalla työtehtäviä ja materiaaleja, kun uusia kehitetään. Valmistusprosessit ovat ohjattuja ja käytämme uusimpia välineitä. Autamme sinua hallitsemaan tuotannon ilman monimutkaisia työhön liittyviä kanssakäymisiä tai materiaalikysymyksiä.

Tornion Ilmastointitekniikka Oy:n valmistustavat yhdistyvät optionaalisesti muihin rinnakkaistoimintoihin, joka mahdollistaa tilaajan keskittymisen kriittisiin liiketoimiin ilman sitoutumista monimutkaisiin valmistusprosesseihin.

Tornion Ilmastointitekniikka Oy:n täysin integroidut valmistustavat antavat sinulle mahdollisuuden seurata ja kontrolloida kaikkia tekniseltä kannalta kriittisiä näkökulmia, kuten virtausnopeus, huoneilman puhtaus sekä energiataloudellisuus.

Lisäksi omaamme vankan kokemuksen valmistusprosessin eri vaiheista ja näkökulmista. Siksi voimme antaa sinulle parhaan mahdollisen LVI-ratkaisun. Yhdistämme valmistetut osat valmiisiin järjestelmiin kokemuksella.

Omavalmisteiset osat

Valmistamme erikoisosat ja kanavat itse omalla verstaalla.

Erikoisvalmistettu tuloilmayksikkö.


Erikoisratkaisut ahtaisiin paikkoihin

Omavalmisteinen kanavan muunnos.

Tornion Ilmastointitekniikka © 2022